На Форумі представили можливості для місцевих громад та бюджетні інструменти фінансування проектів розвитку

Форум місцевого розвитку – майданчик, де громади можуть отримати реальні інструменти для залучення фінансового ресурсу для розвитку, а також поділитися досвідом у залученні фінансових ресурсів.

Спікери панельної дискусії «Фінансові ресурси для проєктів розвитку громад і територій» – представники фондів та програм, а також органів місцевого самоврядування та виконавчої та законодавчої влади – представили можливості для місцевих громад та бюджетні інструменти фінансування проектів розвитку.

“Розширення інвестиційних можливостей, вдосконалення фінансових інструментів в поєднанні з активністю громад гарантує сталий розвиток наших сіл та міст”, – зазначив під час дискусії Володимир Квурт, голова постійної депутатської комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради.

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та у приміщенні

Учасники розглянули питання щодо діючих сьогодні можливостей фінансування проектів місцевого розвитку; ефективність інструментів бюджетного фінансування місцевого розвитку, та шукали «секрет» успіху, як громадам отримати фінансування на реалізацію своєї проєктноі ідеї.