Карпатський Фестиваль Меду у Колочаві

 Карпатський фестиваль меду в селі Колочава зібрав сьогодні усіх любителів меду та медових смаколиків на майстер-класи, забави та великий концерт (звісно з дотриманням карантинних обмежень).
“Як бджоли повертаються до вуликів, приносять мед, так бажаю усім колочавцям в усіх куточках світу – приїжджати до рідної Колочави, тут залишатися: у процвітаючій, багатій, щасливій громаді!” – привітала колочавців з нагоди фестивалю та Дня села виконавча директорка Асоціації ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” Halyna Lytvyn.
У Колочаві також відвідали Карпатську школу бджільництва, подивилися як прокидаються бджоли, аби зносити мед – від дуплянки до розумного вулика.
Не могли оминути і Старе село – музей-скансен просто неба, де зібрана історія Колочавського краю.
Якщо фестиваль таки прогавили, то при нагоді у Школу бджільництва, Старе село обов’язково завітайте! Тим більше у Колочаві є ще багато цікавого.
 Фестиваль меду у Колочаві відбувається у межах проєкту «Карпатська бджола – спільні заходи із збереження унікальної природної спадщини в українсько-польському прикордонні», що реалізується Асоціацією “Єврорегіон Карпати-Укоаїна” спільно з громадською організацією об’єднання пасічників Карпатська Еко Пасіка, Колочавською сільською радою, Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju i Promocji Podkarpacia “Pro Carpathia” за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine