Новий пожежний автомобіль для Закарпаття

Ужгородські рятувальники отримали сучасний пожежний автомобіль за кошти Євросоюзу.
Автопарк ужгородських вогнеборців поповнився черговим сучасним пожежним автомобілем легкого класу з професійним гідравлічним обладнанням, який отримали за кошти  Європейського Союзу. Проект “Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні” реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати – Україна” у партнерстві Головним управлінням ДСНС України у Львівській області, Управлінням ДСНС України в Івано-Франківській області, Управлінням ДСНС України у Закарпатській області і Воєводською комендатурою Державної пожежної служби в Ряшеві за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

21 червня в урочистій обстановці начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області вручив ключі та пакет документів на даний автомобіль АЦ-2-50 ( Iveco Daily 70C15) рятувальникам 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

Як зазначив Роман Гудак, ця сучасна спецмашина дасть можливість бійцям ДСНС більш якісно й ефективно виконувати поставлені завдання не тільки при гасінні пожеж в Ужгороді, а й при ліквідації різних надзвичайних ситуацій. Цистерна даного автомобіля може перевозити 2 тони води та 120 літрів піноутворювача. Окрім цього він оснащений надсучасним професійним гідравлічним обладнанням, що також дозволить досить ефективно надавати допомогу постраждалим під час ДТП чи інших надзвичайних подій.

ДСНС України у Закарпатській області