Засідання Наглядової Ради працювали із партнерами проекту “Транскордонний паломницький маршрут як інструмент промоції спільної історико-культурної спадщини в українсько-польському прикордонні”


#
CBC_Pilgrim
 в дії
16-17 травня у форматі засідання Наглядової Ради працювали із партнерами проекту “Транскордонний паломницький маршрут як інструмент промоції спільної історико-культурної спадщини в українсько-польському прикордонні”, котрий реалізує наша Асоціація Єврорегіон Карпати – Україна у партнерстві з Департаментом архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації,
Римокатолицькою парафією св. Ядвиги в Мокободах і Римокатолицькою парафією Різдва Пресвятої Богородиці у Голублі у рамках CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.
За участі високоповажних членів Наглядової Ради, зокрема голови Львівська обласна рада Олександр Ганущин та Віце-Маршалек Мазовецького воєводства Еви Ожеловської обговорили хід виконання проекту, зокрема інвестиційної компоненти та план заходів до кінця року.
Для усіх партнерів наступає гаряча пора реалізації інвестиційних заходів, а ми з нетерпінням очікуємо побачити перші зміни на об’єктах!