Ліцей імені Героїв Крут у Львові у Львові приймає гостей!

Ліцей імені Героїв Крут у Львові у Львові приймає гостей!

 

У Ліцеї імені Героїв Крут у Львові гостюють вихованцями Луганського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, які прибули на Львівщину у межах проєкту «Змінимо країну разом».

26 ліцеїстів на чолі з 4 викладачами-офіцерами протягом тижня будуть відвідувати заняття та знайомитися зі Львовом, спілкуватися із львівськими вихованцями і налагоджувати дружні зв’язки.

З гостями поспілкувався голова Львівської обласної ради, голова правління Асоціації Олександр Ганущин. Вітаючи ліцеїстів із Луганщини на Львівщині, пояснив їм суть проєкту «Змінимо країну разом»: “якщо ми хочемо відчувати себе громадянами однієї країни, то повинні час від часу приїздити один до одного: львів’яни на Луганщину, а луганчани на Львівщину”.

До речі, у цей же час в місті Кремінна, де розташований луганський ліцей, перебувають, вчаться та знайомляться крутянці.

 

Асоціація ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” адмініструє конкурс та радіє ефективності такого важливого проєкту, який започаткували Львівська обласна рада та Луганська обласна державна адміністрація.